Wie schrijft?

Siem van Veen

Mijn Ebook, dat heet " How to Build a Gas Stove with LED Stoves ", is hier beschikbaar.

Het idee van het EBook kwam naar me toe terwijl op het internet. Laatst kwam ik dit artikel tegen, waarin een Nederlandse wetenschapper de ontwikkeling van een gasfornuis beschrijft voor gebruik met LED's. Dus ik las het artikel en besloot om de haalbaarheid van mijn gasfornuis te testen op een proef run van een klein gebied in een klein dorp. Mijn plan was om de kachel een beetje groter te maken om een oppervlakte van 2 huizen te kunnen bedienen. Het gebied is slechts 2,5 vierkante meter, maar het zal groter zijn als ik groenten telen, en het zal nog groter zijn in de winter. Het zal ongeveer de grootte van een grote tent, met drie lantaarns. Het kan worden gebruikt met twee personen voor verwarming en verlichting. Ik gebruikte hetzelfde recept als degene die ik liet zien in mijn vorige blogposts. Het grootste probleem was het vinden van een goede kwaliteit gas.

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school in 2010, begon ik mijn eerste post op deze blog in januari 2010. Deze blog is de reden dat ik wilde mijn weg te maken in de energie-industrie.

Na het afronden van mijn master, besloot ik om terug te gaan in het gebied van onderzoek. Ik ben begonnen met studeren aan de Nederlandse Nationale Onderzoeksacademie, de Nederlandse Onderzoeksacademie, de NRC en de Universiteit van Aarhus. In 2013 ben ik bij mijn broer mijn eigen consulting bedrijf gaan runnen, een adviesbureau genaamd Energy Solutions Group. Nu ik ben gepromoveerd en een baan heb gevonden, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn leven. Deze keer ben ik op zoek om te werken met de mensen die dezelfde leeftijd als ik was toen ik voor het eerst begon deze blog. Je weet wel, degenen die mijn rekeningen moeten betalen, mijn onkosten moeten betalen en mijn familie moeten voeden. Dat klopt, ik wil een investeerder zijn in energie-startups. Ik heb een aantal zeer mooie aanbiedingen om mee te werken.

In sociale media, u mij vinden met mijn gebruikersnaam Siem en mijn blog heet Energiewende (Energies met technologie) sinds 20

Wat weten we over het voorstel van de Europese Commissie om alle gaskachelsystemen voor verwarmingsfornuizen te reguleren en nieuwe normen in te voeren, zoals de "kachel van de toekomst"? Nou, het is vrij kort, en als je raden wat er wordt voorgesteld, ben je al halverwege. In Europa zijn er meer dan 400.000 gaskachels in huis op de markt, aldus de Europese Commissie. Daarvan worden er zo'n 80.000 gebruikt als regulier en worden er zo'n 50.000 gebruikt voor koken en verwarmen. Een ding dat zeker niet is toegestaan door de "nieuwe kachel van de toekomst" regelgeving is het gebruik van een gasfornuis voor het verwarmen van niet-gas apparaten. Bijvoorbeeld een elektrische waterkoker. Om te worden toegestaan in een huishouden zonder een gasfornuis is zeer moeilijk, omdat elektrische kookplaten hebben meestal een bereik, een kookpot, een brander, een kachelpijp of andere functies om het gebruik van gas koken te vergemakkelijken.

Ik heb veel ervaring omdat ik de eerste versie van een gasfornuis heb gemaakt en in 2012 op de markt heb gebracht. Ik heb een aantal andere blogs waar ik de technologie achter de kachel te bespreken, en waar je ook veel van de informatie die ik deel op de blog.

Dit bericht gaat zich richten op een aantal van de vragen die ik heb gevraagd in het afgelopen jaar over de gaskachel. De eerste en meest populaire vraag die ik krijg gaat over de prijs en het feit dat het zo veel kost. De prijs die ik werd geciteerd door de retailer was ongeveer R1,000. Ik kreeg te horen van de dealer dat deze prijs was voor een gasfornuis dat was een nieuw ontwerp met nieuwe technologie die nu meer wordt gebruikt door de meer ervaren mensen.