Waarom worden gasfornuizen gasfornuizen genoemd?

Siem van Veen

omdat de naam van de kachel is gas en zo zijn de brandstoftanks. Ik denk dat dit een leuke manier is om ons energiesysteem te laten zien hoeveel gas het bevat. Maar er is nog een vraag die ze me soms stellen. Wanneer moet je gasfornuizen kopen? Mijn antwoord is: je moet gasfornuizen kopen om de volgende redenen:

1. Het gas is altijd tegen een zeer betaalbare prijs. Voor een gasfornuis om een goede aankoop moet je een gasprijs die zeer dicht bij de prijs van elektriciteit. Het goedkoopste gas is vaak rond de $ 0,02 per kilowattuur. Wanneer u deze prijs combineert met het feit dat gasfornuizen hoge onderhoudskosten hebben, bespaart u altijd geld op uw elektriciteitsrekening. 2. U haalt de meeste efficiëntie uit uw gasfornuis met een gaskachel. In deze rubriek gaan we het hebben over de verschillende soorten gasfornuizen en wat de verschillen tussen hen zijn. Het gasfornuis type waar we naar kijken is de gas-elektrische kachel.

In de onderstaande grafiek vergelijken we het brandstofverbruik van een gasfornuis met een gas-elektrische kachel in verschillende energieprijzen. Bijvoorbeeld, het goedkoopste gas is $ 0,01 per kilowattuur en de goedkoopste gas-elektrische kachel is $ 0,12 per kilowattuur. Deze prijzen worden gebruikt om de efficiëntie van de twee fornuizen types te vergelijken. Deze grafiek toont de totale energiekosten als een fractie van een kilowattuur. Hoe efficiënter het fornuistype is, hoe lager de prijs per kilowattuur. Waar moet ik bij het kopen van gasfornuizen op letten? De gaskachel is aanzienlijk efficiënter dan de elektrische kachel. Naar onze mening is het een betere keuze als de kosten van gas zeer hoog zijn. Om een gasfornuis te maken, heb je een kachel, een brandstofcel, een kachel en een gastank nodig. Op het einde, gebruik je een kleine hoeveelheid gas om maaltijden te koken. Maar gas kan bijna overal worden geproduceerd. Hoewel de kachel heeft een efficiëntie van slechts 3 tot 5%, het is goedkoper dan elektrische kachels of zelfs gaskachels met een hogere efficiëntie. En, gasfornuizen zijn de beste keuze op de lange termijn als je niet van plan om uit te gaan de hele tijd of slechts voor een paar uur. Genauso ist gaskachel vergelijk einen Versuch wert.