contacteer mij

Siem van Veen

Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen of meer wilt weten, laat dan gerust een reactie achter.

Siem (C) van Veen

is een Nederlandse blogger met een uitstekende en zeer interessante blog over energiebesparende oplossingen en hun rol in de Nederlandse energie-economie. Ze is ook geïnteresseerd in koken op een milieuvriendelijke manier en maakt veel kookboeken in het Nederlands met dat in het achterhoofd. De blog is vooral gericht op de energiebesparende kant van het koken, maar ze doet post in een paar andere gebieden, zoals elektronica en andere dingen. Ze is ook actief op Twitter, dus ze is altijd iets van plan. Haar berichten gaan over de energiebesparende aspecten van koken en koken in het algemeen.

Wat is een gasfornuis?

Een gasfornuis is eigenlijk een kleine hout- of kolenoven, vaak met een deksel en een schoorsteen. Een gasfornuis heeft een gastoevoer met een kleine hoeveelheid aardgas, meestal rond de 20%.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze huizen te verwarmen en te koelen. Gaskachels, zoals elektrische kachels, hebben een uniek voordeel dat ze de enige warmtebron zijn die 100% efficiënt en kostenloos is. Maar als gevolg daarvan komen ze met hun eigen problemen. Er is een elektrische kachel aan het eind van de dag, maar het draait op elektriciteit. Er is een oliekachel die uw keuken een warme en zweterige plek kan maken, maar er is een enorme prijs te betalen. De beste oplossing zou zijn om beide te combineren, dus je kon zowel een warm en een koud huis. En natuurlijk een brandstofkachel met gas. Dat is waar ik mijn start krijg. Het was een lange reis en ik heb allerlei technologieën geprobeerd om tot een oplossing te komen.

Opening Hours