Roadmap 2017

Lees hier alles over de road to the Talk die de deelnemers van de Energy Innovation Talks afleggen! Schrijf je in voor 26 mei voor de Masterclass!

Masterclass

Vrijdag 16 juni, Amsterdam

Op 16 juni vindt de unieke Masterclass plaats op het hoofdkantoor van Nuon in Amsterdam. Hier zijn 48 geselecteerden aanwezig die een introductie in de Top van de Energiesector krijgen met inspirerende sprekers en interactieve workshops. De 48 deelnemers kunnen hier een ticket bemachtigen voor Bootcamp en Werkconferentie. Iedereen krijgt de kans om in een videoboodschap die dag een visie op een van de vraagstukken te formuleren. Op basis van de meest inspirerende boodschappen worden er 24 deelnemers geselecteerd om verder te gaan naar de Bootcamp en Werkconferentie.

Bootcamp

Vrijdag 29 t/m zaterdag 30 september, Den Haag

Voor de 24 geselecteerde deelnemers houdt het niet op bij de Masterclass. Zij krijgen een exclusieve Bootcamp waar ze worden klaar gestoomd voor de finale op de Werkconferentie. In interdisciplinaire teams worden zij ondersteund met trainingen en workshops om innovatieve out-of-the-box oplossingen te bedenken en deze spetterend te kunnen presenteren.


Werkconferentie

Woensdag 29 november

Op de Werkconferentie is de hele top van de energiewereld aanwezig en krijgen de deelnemers de kans om met hun team hun idee met iedereen te delen in de vorm van een Talk. De teams presenteren eerst hun idee voor een jury en de drie beste ideeën mogen op het hoofdpodium hun Talk geven. Dan begint het eigenlijk pas echt, want daarna gaan de teams in gesprek met de TKI’s om hun idee werkelijkheid te laten worden.

Professionele ondersteuning
Om de deelnemers goed op weg te helpen met een indrukwekkende talk, bieden we hen naast workshops en trainingen ook een pitch workshop voorafgaand aan de Werkconferentie. Onder begeleiding van professionele trainers scherpen zij hun Talk aan en ontwikkelen zij nieuwe technieken om nog overtuigender over te komen.