Blogs

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de Energy Innovation Talks

Bootcamp naar innovatieve oplossingen

Afgelopen weekend vond de Bootcamp van de Energy Innovation Talks plaats waar de deelnemers zich voorbereidden op hun presentatie op de Werkconferentie van de Topsector Energie.

Eind juni kregen de deelnemende studenten en young professionals tijdens de Masterclass een introductie van experts tot de top van de energiewereld. Na deze geslaagde kick-off werden 24 innovatieve en enthousiaste deelnemers geselecteerd die de unieke kans kregen om hun ideeën verder te ontwikkelen. Tijdens het Bootcamp-weekend tilden de teams hun ideeën naar een hoger niveau en kregen hierbij ondersteuning door trainingen en workshops om tot innovatieve out-of-the-box oplossingen te komen. Uiteindelijk presenteren de teams hun ideeën op de Werkconferentie van de Topsector Energie!

Benieuwd naar de Bootcamp? Bekijk de foto’s hier!