Blogs

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de Energy Innovation Talks

Tweede editie van start met Masterclass

De tweede editie van de Energy Innovation Talks is afgelopen vrijdag officieel van start gegaan met de Masterclass! De deelnemers kregen een introductie tot de top van de energiewereld van experts.

In drie workshops gingen de deelnemers in gesprek over de thema’s Fluctuerende Energie, Smart Cities en Duurzame Industrie. Onder professionele begeleiding namen de studenten en young professionals vervolgens een videopitch op. Er zijn 24 innovatieve en enthousiaste deelnemers geselecteerd die de unieke kans krijgen om hun ideeën verder te ontwikkelen tijdens de Bootcamp. Tijdens dit weekend worden de deelenemers met trainingen en workshops ondersteund om innovatieve out-of-the box oplossingen te bedenken om deze te kunnen presenteren tijdens de Werkconferentie van de Topsector Energie.

Benieuwd naar de Masterclass? Bekijk de foto’s hier!